Autor: Meditsiiniuudised • 29. mai 2023

Viljatusravi esmast nõu saab telefoni teel tasuta

Viljatus ei ole vaid lastetute perede mure, vaid periooditi võib see puudutada näiteks vähidiagnoosiga patsiente, kellel ravisaamisega kaasneb viljakuse langus. Kõige kiirema vastuse arstilt üldistele viljakuse teemalistele küsimustele saab ka anonüümselt telefoni teel.
Anonüümelt viljatusravi telefonilt saab kiiret üldist ravi viljatusküsimustest.
Foto: Shutterstuck

ITK viljatusravikeskuse juhataja dr Tiina Loogi sõnul on helistajate sagedane küsimus, kui tulemuslik on viljatusravi ja soovitakse rohkem teada kehavälisest viljastamisest ja munarakudoonorlusest. „Kuna viljatuse põhjus võib olla väga erinev, piisab paljudel paaridel ka vähem mahukast ravist. See, mis täpselt viljastumist takistab, selgitatakse välja juba arsti vastuvõtul,“ rääkis Loog.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099