Autor: Meditsiiniuudised • 6. juuni 2023

Kolm haiglat võtavad kasutusele uue nime Elora

Keila Haigla, Kallavere Haigla ning Hiiu Ravikeskus võtavad kasutusele uue nime Elora, et luua Eesti suurim õendushaiglate ja hooldekodude grupp
Foto: Elora juhatuse liige ja õendusjuht Merle Vaher.
Foto: Elora

Keila Haigla, Kallavere Haigla ning Hiiu Ravikeskus võtavad kasutusele uue nime Elora, et luua Eesti suurim õendushaiglate ja hooldekodude grupp. Viimase aasta jooksul koondunud raviasutused on lisaks põhjalikele uuendustele esmakordselt Eestis välja töötamas ka patsiendi lähedastele mõeldud portaali, mis annab õendushaiglas või hooldekodus viibiva hoolealuse käekäigust tema lähedastele ülevaateid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708