Autor: Meditsiiniuudised • 12. juuni 2023

Tartu Tervishoiu Kõrgkool sõlmib koostööleppe ja alustab vastuvõttu

Tartu Tervishoiu Kõrgkool sõlmib esmaspäeval koostööleppe Narva haiglaga, et juba sellest sügisest koolitada õdesid Narvas. Algab ka vastuvõtt kõrgkooli rakenduskõrghariduse õppekavadele, kutse- ja magistriõppesse.
Tartu Tervishoiu Kõrgkool taastab õendusõppe Narvas.
Foto: Tartu Tervishoiu Kõrgkool

"Selle lepinguga saab taastud õendusõpe Narvas ning see on heaks koostöönäiteks Tartu ja Narva linna vahel. Narva haigla teeb omalt poolt kõik, et leevendada Eesti ja ka Narva meditsiini põhiprobleemi, milleks on meditsiinipersonali nappus," ütles Narva haigla juhatuse liige Ago Kõrgvee.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708