Autor: Margot Vent • 21. juuni 2023

Tervishoiuvaldkond saab juurde 224 spetsialisti

Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis saab kolmapäevastel lõpuaktustel lõputunnistuse 224 õppurit, neist 116 rakenduskõrgharidusõppes ja 108 kutseõppes. Lisaks õnnitletakse mikrokraadide omandanuid ning antakse välja Playtechi stipendiumid õe õppekava üliõpilastele.
Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis saadab tööturule 224 spetsialisti.
Foto: Tartu Tervishoiu Kõrgkool

Kõrgkooli rektor Ulla Preeden tunneb heameelt, et kui kõrgkooli tudengite profiil on aasta-aastalt mitmekesistunud, on lõpuaktusteks muutunud mitmekülgsemaks ka nende võimalused hariduse omandamiseks: nii on lõpetajate hulgas kutse-, rakenduskõrgharidus- ja magistriõppe lõpetajate kõrval tunnistuseni jõudnud näiteks ka mikrokraadiõppurid ning esmakordselt ka füsioterapeudi osakoormusega õppe Tallinna tudengid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708