Autor: Margot Vent • 22. juuni 2023

COVID-19 sisaldus reovees on tõusutrendis

Terviseameti iganädalase COVID-19 epiidülevaate andmeil oli viiruse sisaldus reovees möödunud nädalal võrreldes eelmiste nädalatega tõusutrendis. Punasel ohutasemel oli viiruse sisaldus 31st seiratud proovist kümnes.
Punasel ohutasemel oli viiruse sisaldus 31st seiratud proovist kümnes.
Foto: Shutterstock

Reoveeseire alusel määrati SARS-CoV-2 sisaldus punasel ohutasemel kümne asula - Põltsamaa, Paldiski, Kunda, Tallinn, Peetri, Viimsi-Muuga, Maardu, Laagri, Keila ja Jõgeva - proovis. Ülejäänud seiratud proovid jäid oranžile, kollasele ja rohelisele ohutasemele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099