Autor: Meditsiiniuudised • 30. juuni 2023

Regionaalhaigla annab laulu- ja tantsupeolistele arstiabi välihaiglates

30. juunil algab XIII noorte laulu- ja tantsupidu, regionaalhaigla meedikud osutavad ka sel korral laulu- ja tantsupeol meditsiinilist abi. Välihaiglad on avatud nii Kalevi staadionil kui ka Lauluväljakul, teatas regionaalhaigla.
Fotol: Tallinna Lauluväljakul toimuv laulupidu.
Foto: Shutterstock

Regionaalhaigla erakorralise meditsiini keskuse juhataja dr Vassili Novaki sõnul on regionaalhaigla Kalevi staadionil juba alates 27. juunist ja 30. juunist alustab haigla abi andmisega ka lauluväljakul.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708