Autor: Kristiina Käit • 7. juuli 2023

Selgunud on residentuuri erialadele laekunud avalduste arv

Meditsiiniuudised toob välja suurima õppekohtade arvuga residentuuri erialadele laekunud avalduste arvu. Lõplik pilt selgub augustis, mil toimub järelkonkurss erialadele, kuhu laekus vähem avaldusi. Avalduste esitamine ei taga automaatselt kohta residentuuris.
Foto: Äripäev.
Foto: Tartu ülikool

- Peremeditsiini avatud 40 kohale laekus 30 avaldust;

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708