Autor: Meditsiiniuudised • 17. august 2023

Ida-Viru Keskhaiglas alustab septembris uus ülemarst

Eile toimus Ida-Viru Keskhaigla nõukogu korraline koosolek, millel toimus kahe juhatuse liikme – juhatuse esimehe ja ülemarsti – valimine. Alates septembrist hakkab ülemarstina tööle neuroloog ja kliiniline spetsialist doktor Pille Letjuka.
Fotol: Septembrist ülemarstina tööle asuv neuroloog ja kliiniline spetsialist Pille Letjuka.
Foto: Ida-Viru Keskhaigla SA

Koosolekul ülemarstiks valitud neuroloog ja kliiniline spetsialist valiti ülemarstiks ühehäälselt. Augustis jätkab ülemarstina gastroenteroloog Toomas Kariis, kes alates 1.09.2023 saab Tartu Ülikooli Kliinikumi sisekliiniku juhatajaks. Leping on Kariisi sõnul neljaks aastaks. Sisekliiniku senine kauaaegne juhataja aastast 2000 on olnud Margus Lember.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708