Autor: Kristiina Käit • 18. august 2023

Mustamäe ja Nõmme Perearstikeskuse käive oli ka mullu pea 3 miljonit eurot

Perearstikeskus kirjutas oma mulluses majandusaasta aruandes, et soovib tuleval majandusaastal saavutada käivet 2,9 miljonit eurot, ka mullu sai see eesmärk peaaegu saavutatud, aasta lõpuks oli müügitulu 2,85 miljonit eurot.
Fotol: Perearstikeskuse üks vastuvõtukohtadest Mustamäe Tervisekeskuse majas.
Foto: Mustamäe ja Nõmme Perarstikeskuse koduleht

Mustamäe ja Nõmme Perearstikeskus OÜ ( edaspidi Mustamäe ja Nõmme PAK) alustas tööd 2002. aasta jaanuaris. Töö sisuks on peremeditsiin, mis hõlmab endas arsti piirkonna ja avalduse alusel nimistusse registreerunud patsientide teenindamist, kirjutab ettevõtte oma majandusaasta aruandes. Aruanne jätkub: Haigete vastuvõtt toimub AS Lääne-Tallinna Keskhaigla Mustamäe Tervisekeskuse ja Nõmme Polikliiniku renditud ruumides.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708