Autor: Kristiina Käit • 22. august 2023

Sikkut Kuressaare haiglast: lähetoetustest on olnud kõvasti abi

Reedel tegi terviseminister visiidi Kuressaare haiglasse, kus ta vahetas haigla esindajate mõtteid ja tulevikuvisioone. Sikkut tõdes, et lähtetoetustest on olnud haiglale suur abi – viie aastaga on nende abil saadud igal aastal üks uus arst.
Fotol: Grupipilt Sikkuti Kuressaare haigla visiidil.
Foto: Kuressaare Haigla/erakogu

Reedel külastas Kuressaare haiglat terviseminister Riina Sikkut, kellele tutvustati Gotlandi ja Saaremaa erinevusi tervishoiuteenuse osutamisel. Sikkutiga arutasid haigla esindajad kavandatavaid investeeringuid maakonna tervishoiu infrastruktuuri arendamiseks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099