Autor: Meditsiiniuudised • 29. august 2023

Pilootprojekt: ämmaemanda korduvat koduvisiiti vajas iga kolmas pere

Sotsiaalministeeriumis esmaspäeval esitletud SA Lapse Heaolu Arengukeskus projekti "Ämmaemanda koduvisiidid esimesel eluaastal" tulemustest ilmnes, et iga kolmas pere vajas korduvat sünnitusjärgset ämmaemanda koduvisiiti.
Projekti tulemustest ilmnes, et ämmaemanda korduvat koduvisiiti vajas iga kolmas pere.
Foto: Shutterstock

Tulemused näitasid ka, et vaja on riiklikul tasandil tugevamat pühendumist süsteemsele ennetustegevusele ning et universaalne sünnitusjärgne koduvisiit toetab peret ja aitab ennetada hilisemaid riske.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099