Autor: Liisa Hiob • 1. september 2023

Õendus läbi noore õe silmade

Ida-Tallinna Keskhaigla südamekeskuse õde ja Tartu Ülikooli õendusteaduse magistriõppe üliõpilane Liisa Hiob kirjutab, millised on noorte ja tema enda ootused õpingutele ja edasisele töökohale ning toob välja, mis võiks olla teisiti ja millest ta unistab.
Liisa Hiobi hinnangul hindavad noored koostööd, asjakohaseid enesearengu võimalusi, paindlikkust ja avatud suhtlust.
Foto: Ida-Tallinna Keskhaigla

Noored õed, kes astuvad oma esimesi samme tervishoiusüsteemis, on avatud, õpihimulised ning lootus- ja ootusrikkad tuleviku suhtes. Noortel silmad säravad, süda on täis rõõmu ja pea tarkust ning neil on tahe teha õe tööd hästi. Paraku avalduvad ka süsteemi kitsaskohad töö käigus üsna kiiresti ning kohale jõuab reaalsus, et kõik ei olegi nii ilus ja lilleline.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708