Autor: Meditsiiniuudised • 5. september 2023

Heategevusliku koolinoorte jooksuga toetatakse suhtlusroboti ostmist

22. septembril 18. korda toimuva üle-eestilise 5.-9. klassi õpilaste heategevusliku Teatejooksuga kogutakse toetust Haapsalu Neuroloogilise Rehabilitatsioonikeskuse Toetusfondile suhtlusroboti ostmiseks. Suurüritusega algab Euroopa spordinädal Eestis.
Teatejooksuga kogutakse tänavu toetust suhtlusroboti ostuks.
Foto: Marko Mumm

"Teatejooksu ja laiemalt spordinädala eesmärk on pakkuda noortele võimalust tunda rõõmu liikumisest ja tervislikest eluviisidest. Ka lühike distants võib teinekord olla piisav, et tuua naeratus näole ja anda hea enesetunne terveks päevaks," ütles jooksu eestvedaja Erik Pallase.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099