Autor: Meditsiiniuudised • 11. september 2023

Tartus toimus esimene Poola ja Baltimaade ravimiametite koostöökohtumine

Eelmisel nädalal toimus Tartus esmakordselt Poola ja Baltimaade ravimiametite koostöökohtumine. Kui varasemalt on korraldatud Balti riikide koostöökohtumisi, siis sel aastal liitus esmakordselt ka Poola ravimiamet.
Fotol: Külaliste ühistpilt.
Foto: Ravimiamet

Esimesel päeval kohtusid ravimiametite juhid, et arutleda aktuaalsete teemade ning erinevate koostöövõimaluste üle. Teisel päeval said kokku ravimiametite spetsialistid, et rääkida tarneraskustest, olulisimatest IT-arendustest ja Euroopa Liidu ravimiōiguse reformi raames tehtavatest ettepanekutest, teatas ravimiamet.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708