Autor: Meditsiiniuudised • 14. september 2023

GALERII: Hooldekodude töötajad said teadmisi hoolealuste suuhooldusest

Teisipäeval toimus Lääne-Tallinna Keskhaigla ja tervisekassa koostöös konverents „Suuhooldus hoolekandeasutustes“, mis andis tervishoiu- ja hoolekandeasutuste töötajatele teavet ja praktilisi näiteid, kuidas hoolt kanda suure hooldusvajadusega inimese suuhügieeni eest.
Fotol: Koolitus konverentsil.
Foto: Lääne-Tallinna Keskhaigla

Konverentsil räägiti suuhügieeni olulisusest ja assisteeritud suuhooldusest, samuti sellest, kuidas tulla toime inimese vastupanuga, kuidas hinnata hooldatava inimese hambaravivajadust ning kuidas mõjutab igemehaiguste ennetus ja ravi elukvaliteeti. Ürituse lõpus toimusid töötoad, kus konverentsil osalejad said harjutada praktilisi võtteid hammaste ja proteeside puhastamiseks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099