Autor: Meditsiiniuudised • 15. september 2023

GALERII: konverents "Kardioloogia tulipunkt"

Neljapäeval toimus traditsiooniline konverents “Kardioloogia tulipunkt”, kus Eesti kardioloogide abil anti edasi uudiseid ja uuringuid kardioloogia alalt kuulajatele, keda oli kogunenud neljasaja ringis.
Fotol: (vasakult) Pentti Põder, Sander Pajusalu, Märt Elmet, Margus Viigimaa, Kairit Palm, Tatjana Toomsoo.
Foto: Meeli Küttim

Nagu igal sügisel, oli mitu ettekannet Euroopa Kardioloogide Seltsi kongressilt. Tänavu tegid ettekanded resident Evamaria Elisabet Keränen ja IVKH kardioloog Olga Lapkovskaja. Üldisi trende kirjeldav ettekanne samas sessioonis oli kliinikumi südamekliiniku juhilt kardioloog Alar Irsilt.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708