Autor: Meditsiiniuudised • 26. september 2023

Jevgrafov: Kõrgvee mahavõtmisest ei ole juttu olnud

Narva haigla nõukogu vastne liige Aleksei Jevgrafov ütles haigla töötajate esmaspäeval meediaväljaannetele saadetud avalikku kirja kommenteerides, et haigla uus nõukogu ei ole kordagi kohtunud, ammugi haiglajuht Ago Kõrgvee mahavõtmise kavatsusest rääkinud.
Aleksei Jevgrafovi kinnitusel Kõrgvee mahavõtmise kavatsusest juttu olnud ei ole.
Foto: Riigikogu

"Nõukogu ei ole uues koosseisus kordagi kohtunud, samuti ei ole me kordagi öelnud, et kavatseme Kõrgvee maha võtta. Esimene kohtumine on kavas neljapäeval, siis peame valima nõukogu esimehe ja pärast dokumentidega tutvumist vaatame, kuidas asi viimastel aastatel käinud on," rääkis ka riigikogu liige Jevgrafov.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708