Autor: Meditsiiniuudised • 29. september 2023

Millised on uute kliinikujuhtide plaanid?

Septembri algul Tartu ülikooli kliinikumis uut tähtajalist juhtimisperioodi alustanud kaheksast uuest kliinikujuhist ning ühest meditsiinilise teenistuse juhist viis tutvustasid oma plaane uues ametis.
Uut juhtimisperioodi alustanud (vasakult): doktor Toomas Kariis, kaasprofessor Tanel Laisaar, professor Tuuli Metsvaht, professor Pille Taba, professor Kristiina Rull, kaasprofessor Pilvi Ilves, doktor Marko Murruste, doktor Alar Irs ja doktor Alo Rull.
Foto: Mana Kaasik

Avaldame Kliinikumi Lehes ilmunud vastused.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099