Autor: Margot Vent • 2. oktoober 2023

Dekaanikandidaadid täna esimeses hääletusvoorus

Tartu ülikooli meditsiiniteaduste valdkonna dekaanikandidaadid kohtusid esmaspäeval oma valdkonna töötajate ja üliõpilastega. Teisipäeval on esimene hääletusvoor.
Biomeedikum
Foto: Tartu ülikool

Ülekannet vaatas umbes 250 inimest UTTV kaudu, hetkel veel järelvaatamist ei ole. Saalis oli publikuks paarkümmend inimest, debatti modereeris professor Peep Talving. Ennast esitlesid ja küsimustele vastasid peremeditsiini professor Ruth Kalda ja meditsiiniteaduste valdkonna teadusprodekaan, nahahaiguste kliiniku juhataja, dermatoloogia ja veneroloogia professori Külli Kingo. Küsimusi oli seinast-seina: koostööst, arstide Eestis hoidmisest, perearstide puudusest, töökorraldusest, ravimiuuringutest, palgast, hambaarstidest, residentidest, doktorantidest jne.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708