Autor: Meditsiiniuudised • 11. oktoober 2023

Tartu Ülikooli arstiteaduskond tähistab sel nädalal 391. aastapäeva

Sel nädalal tähistab Tartu Ülikooli arstiteaduskond 391. aastapäeva, sellega seoses toimub neljapäeval teaduskonverents, kus üliõpilased ja teadurid tutvustavad oma viimaseid uurimistöid, reedel toimub teemakonverents tulevikumeditsiini teemal.
Foto: Tartu ülikool

Kõigile huvilistele mõeldud aastapäevaüritused algavad neljapäeval, 12. oktoobril Biomeedikumis teaduskonverentsiga, kus saab ülevaate värskeimatest teadusuuringute tulemustest. Lisaks tavapärastele ettekannetele toimub ka tunniajane posterettekannete tutvustamise sessioon.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708