Autor: Meditsiiniuudised • 17. oktoober 2023

PRETSEDENT: Veibitoodete hulgimüüja kaebas läti kopsuarsti kohtusse

Läti Riia ringkonnakohus asus arutama veibitoodete hulgimüüja Pro Vape hagi Riia ida ülikoolihaigla kopsuarst Alvils Kramsilt mainet kahjustavate valeuudiste levitamise eest 5000eurose mittevaralise kahju sissenõudmiseks.
Kopsuarst Alvils Krams
Foto: lsm.lv

Arsti vastu esitatud nõue puudutab Rus.LSM.lv uudist, milles ajakirjanik juhtis tähelepanu sellele, et ettevõte eiras maitsestatud suitsuvabu e-sigarette turundades teatud tingimusi (näha oli reklaamplakat, toim). Ajakirjaniku intervjueeritud doktor kinnitas loos, et rikkumine on näha, elektroonilised sigaretid on ohtlikud ning suitsetamine võib lõppeda enneaegse surmaga, teatas Läti rahvusringhääling.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708