Autor: Meditsiiniuudised • 18. oktoober 2023

GALERII: Lääne-Tallinna Keskhaigla infektsioonialane konverents

Reedel toimunud LTKH konverentsil „Turvaline tervishoiukeskkond – infektsioonide ennetamise praktiline vaatenurk“ andsid oma ala eksperdid praktilisi soovitusi, kuidas tagada võimalikult väikese infektsiooniriskiga keskkond patsiendile.
Fotol: Infektsioonialane konverents LTKHs.
Foto: Lääne-Tallinna Keskhaigla

Lääne-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimees dr Arkadi Popov rõhutas infektsioonikontrolli meetmetest rääkimise tähtsust. "Pandeemiavälisel ajal elades võib tunduda, et nakkushaigused ja infektsioonikontrolli temaatika ei ole justkui enam aktuaalne: kipume unustama, et meie sees ja ümber elavad silmale nähtamatud tegelased, kes võivad teha väga palju kurja ja kelle tegevusel võivad olla ka inimohvrid," rääkis Popov.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099