Autor: Margot Vent • 23. oktoober 2023

GALERII: Ida-Viru keskhaiglas avati rekonstrueeritud ravikorpus

Ida-Viru keskhaiglas (IVKH) avati möödunud reedel pidulikult rekonstrueeritud L-korpus, kus hakkavad paiknema näiteks silmaosakond, naistenõuandla, radioloogia, endoskoopia, funktsionaaldiagnostika, taastusravi, infektsioonikontroll, hemodialüüs ja lasteosakond.
Ida-Viru keskhaigla L-korpuse avamine.
Foto: Aleksei Morozov

Avamisüritusel said sõna terviseminister Riina Sikkut, haigla nõukogu esimees Anton Dijev, juhatuse esimees Tarmo Tohver, IVKHd pea 20 aastat juhtinud Ida-Tallinna keskhaigla juhatuse esimees Tarmo Bakler, ehitusfirma Rand & Tuulberg juhatuse liige Priit Vakmann, IVKH endine ülemarst ja Tartu ülikooli kliinikumi sisekliiniku juhataja Toomas Kariis, Narva haigla juhatuse liige Ago Kõrgvee, haiglate liidu juht Urmas Sule, terviseameti ida regionaalosakonna juhataja Marje Muusikus, Ahtme haigla juhatuse esimees Georgi Belotserkovski ja IVKH endine nõukogu esimees Valeri Korb.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099