Autor: Meditsiiniuudised • 31. oktoober 2023

GALERII: ITKs saab väljaõppe 40 Ukraina tervishoiutöötajat

Ida-Tallinna keskhaigla (ITK) amputatsioonijärgse taastusravi osakond ja taastusravi spetsialistid annavad praktilise väljaõppe 40-le tervishoiutöötajale kaheksast Ukraina haiglast. Esmaspäeval tutvus taastusravi aparatuuri ja abistamisvõimalustega ka terviseminister Riina Sikkut.
ITKs saab väljaõppe 40 Ukraina tervishoiutöötajat.
Foto: Ida-Tallinna Keskhaigla

Ukrainlased on ITK spetsialistide juhendamisel juba läbinud tegevusteraapia, psühholoogilise nõustamise, proteesimeistrite ja füsioteraapia moodulid. Kui haigla proteesimeistrid Madis Põri ja Anti Pigul valmistavad aastas keskmiselt 130 proteesi, siis selle aasta lõpuks on jalgadele aidatud 23 Ukraina võitlejat, kellest paljud suunduvad tagasi rindele kodumaad kaitsma.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708