Autor: Meditsiiniuudised • 14. november 2023

Meliva juhatuse liige Tõnu Velt taandub igapäevasest juhtimisest

Qvalitase pikaaegne juht, tänane Meliva juhatuse liige Tõnu Velt liigub ettevõtte nõukogusse, jätkates uuest aastast ettevõttesse panustamist nõukogu liikmena. Meliva juhatuses jätkavad tegevjuht Marja-Liisa Alop ja finantsjuht Terje Saarepuu.
Fotol: Meliva praegune juhatuse liige, jaanuarist nõukogu liige Tõnu Velt.
Foto: Meliva

Tõnu Veldi sõnul on ta tervishoiuvaldkonnas tegutsenud üle 21 aasta. "See on pikk aeg, mille sisse on mahtunud palju arendamist, ehitustöid, õppetunde ja isegi paar majanduskriisi, kuid samas ka rohkelt positiivseid emotsioone ning suurepärast koostööd heade kolleegidega ühise eesmärgi nimel. Ma olen näinud Medicoveri kasvamist Eesti inimeste poolt hinnatud Qvalitas Arstikeskuseks, mis on töötervishoiuvaldkonnas üks teerajaja. Viimased kolm aastat on olnud ettevõtete ühendamise ja uue Meliva ülesehitamise aeg,” ütles Velt.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708