Autor: Margot Vent • 15. november 2023

Akadeemikuks kandideerib ka viis biomeditsiini valdkonna teadlast

Teaduste akadeemia juhatus kinnitas oktoobris kolmele uuele akadeemikukohale 12 kandidaati. Biomeditsiini valdkonnas kandideerib viis teadlast.
Akadeemikuks kandideerib ka professor Margus Viigimaa.
Foto: Raul Mee

Kandidaatide seas on Tartu ülikooli molekulaar- ja rakubioloogia instituudi professor Toivo Maimets, Tartu ülikooli bio- ja siirdemeditsiini instituudi professor Pärt Peterson, Tartu ülikooli tehnoloogiainstituudi professor Tanel Tenson, Tallinna tehnikaülikooli keemia ja biotehnoloogia instituudi täisprofessor tenuuris Tõnis Timmusk ning Tallinna tehnikaülikooli tervisetehnoloogiate instituudi täisprofessor tenuuris Margus Viigimaa.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708