Autor: Margot Vent • 1. detsember 2023

Jyväskylä Nova haigla EMO öised vahetused võtab üle Eesti juurtega ettevõte

Novembri lõpus pöördusid Nova haigla töötajad Kesk-Soome heaolupiirkonna juhtkonna poole murega, et ülekoormatud personal ei pea enam vastu. Uuest aastast hakkab osakonnas öiseid vahetusi tegema konkursi võitnud Medimatkay OY.
Jyväskylä Nova haigla EMO öised vahetused võtab üle Eesti juurtega ettevõte.
Foto: Nova haigla

Medimatkay OY peaarsti Geidi Rajaste sõnul tuleb enamik töötajatest öövahetustesse Jyväskylä piirkonnast või mujal Soomest, ent nende seas on ka Eesti arste. Rajaste lõpetas 2001. aastal tollase Rakvere reaalgümnaasiumi kuldmedaliga ning 2007. aastal Tartu ülikooli arstiteaduskonna, cum laude. Rajaste on veresoontekirurg ning 2016. aastal asus tööle Tartu Ülikooli Kliinikumi. Lisaks on ta aastaid töötanud Eesti ja Soome haiglates erakorralise meditsiini osakondades.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099