Autor: Meditsiiniuudised • 4. detsember 2023

Uus ultraheliaparaat teeb beebide diagnostika kordades kiiremaks

ITK neonatoloogia osakond sai uue ultraheliaparaadi, mis on selles osakonnas väga vajalik diagnostikaseade, selle kiire kasutamisvõimalus on vastsündinute meditsiinis ülioluline, vahel võib sellest sõltuda ka elu.
Fotol: Sptetsialist tegemas väikesele patsiendile uuringut uue UH aparaadiga.
Foto: Ida-Tallinna Keskhaigla

ITK neonatoloogia osakonna juhataja dr Pille Andressoni sõnul muutuvad vastsündinute intensiivravis muutuvad seisundid nii äkki ning kiirest diagnostikast sõltub esmase stabiliseerimise ja ravi kiirus ning võib-olla ka elu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099