Autor: Meditsiiniuudised • 21. detsember 2023

Riina Sikkut: Lastehaigla on ainulaadne

Terviseminister Riina Sikkut kohtus lastehaigla juhtkonnaga, kellega arutati haigla arengut ja käsitleti muu hulgas lastehaigla kui kõrgeima etapi regionaalse haigla tagatava eriarstiabi, erakorralise meditsiini osakonda pöördumiste kasvu.
Fotol: Riina Sikkut lastehaiglas külas.
Foto: Regina Lepmets

Terviseminister Riina Sikkuti sõnul on lastehaigla ainulaadne ning aitab nii operatsiooni vajavaid vastsündinuid, harvikhaigusega väikeseid patsiente kui ka tõuksiga sõites käe murdnud last. "Koormus on lastehaigla töötajatel suur ja vastutus samuti. Tervishoiutöötajate panust peaks täiendama ka kaasaegne infrastruktuur ja senisest suurem roll haiglavõrgus," ütles Sikkut.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099