Autor: Meditsiiniuudised • 21. detsember 2023

Taastus- ja palliatiivravi kliiniku juhatajaks saab doktor Annelii Jürgenson

Regionaalhaigla taastus- ja palliatiivravi kliiniku juhataja konkursil valiti uueks kliinikujuhatajaks doktor Annelii Jürgenson, kes on seni täitnud kliinikujuhataja kohusetäitja ülesandeid. Uue juhataja ametiaeg algab uuest aastast
Fotol: Dr Annelii Jürgenson, kes hakkab juhtima uuest aastast PERHi taastus- ja palliatiivravi kliinikut.
Foto: Regionaalhaigla

Regionaalhaigla ülemarst Kristo Eriksoni sõnul on Annelii Jürgenson saanud kliinikujuhataja kohusetäitja rolli täitmisega väga hästi hakkama. “Hindame doktor Jürgensoni head tööd, mis ta on teinud kliiniku moodustamisel selle erinevate üksuste liitmise kaudu,” ütles Erikson ja lisas: “Tema uuteks väljakutseteks saavad kindlasti olema Hiiu funktsionaalse arengukava rakendamine ja Hiiu korpuses asuvate kliiniku tööruumide renoveerimine”.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099