Autor: Kadi Heinsalu • 2. jaanuar 2024

Tallinna kesklinna otsitakse nullnimistule perearsti

Tervisekassa andis teada, et 2023. aastal vabanes üle Eesti 27 nimistut, millest 20 nimistule leiti uus perearst ja 7 nimistut teenindab ajutine asendaja. Loodi ka nullnimistuid, 2024 jätkub konkurss uuele nullnimistule Tallinna kesklinnas.
Perearst perekonna visiidil.
Foto: Evgeny Atamanenko, Shutterstock

Mullu lisandus kaheksa uut nimistust ehk null-nimistut ja need kõik asuvad kas pealinnas või nn kuldse ringi valdades. Neli uut nimistut avati mullu Tallinnas, millest üks asub Nõmmel, üks Nõmme ja Mustamäe piirkonnas, üks Pirital ning üks Lasnamäel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099