Autor: Meditsiiniuudised • 5. jaanuar 2024

Selgusid kliinikumi patsiendisõbralikud teod

Tartu ülikooli kliinikumi patsiendisõbraliku teoks valiti rahvahääletuse tulemusel pallirada lastekliiniku teejuhisena ja patsientide nõukoja ettepanekul patsiendisõbralikud tegevused 2. intensiivravi osakonnas.
Juhatuse liige Ilona Pastarus, 2. intensiivravi osakonna intensiivraviõde Liisi Põldots, patsientide nõukoja esimees Triin Paaver ning 2. intensiivravi osakonna intensiivraviõde Kristiina Bamberg.
Foto: Evelin Lumi

Tunnustuse ajend on märgata kliinikumi töötajate igapäevast panust sellesse, et patsiendid saaksid lisaks kvaliteetsele tervishoiuteenusele ka sõbraliku, mugava, patsiendi ja tema lähedaste vajadusi arvestava teenuse osaliseks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099