Autor: Violetta Riidas • 12. jaanuar 2024

RAADIOS: Jõustub vastutus- ja patsiendikaitseseadus

Seekordses Terviseuudiste saates toome kuulajani Meditsiiniuudiste konverentsil Meditsiin 2024 toimunud vestlusringi arstide vastutus- ja patsiendikaitseseadusest.
Meditsiin 2024 konverentsi vestlusring.
Foto: Meeli Küttim

Mida seadusemuudatus endaga kaasa toob ja kellele seda vaja läheb, arutlesid Eesti Kindlustusseltside Liidu juhatuse esimees Mart Jesse, Regionaalhaigla kestliku arengu teenistuse juhataja Priit Tohver, Ellex Raidla vandeadvokaat Ants Nõmper, Tervishoiuteenuste kvaliteedi ekspertkomisjoni juht Marika Väli, Pärnu haigla kvaliteediteenistuse juht doktor Teele Orgse, Põletikulise soolehaiguse patsiendiühingu juht Janek Kapper. Vestlusringi juhtis Meditsiiniuudiste peatoimetaja Kadi Heinsalu. Saate toimetas Violetta Riidas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099