Autor: Meditsiiiniuudised • 16. jaanuar 2024

Soome haiglate "katastroofijuht" hoiatab haiglaid ähvardava aeglase katastroofi eest

Helsingi ja Uusimaa ravipiirkonna äsja pensionile siirdunud eri katastroofide käigus vigastada saanute ravi juhtinud meditsiinijuht Eero Hirvensalo hoiatab haiglate igapäevaelu ähvardava aeglase katastroofi eest.
Soome haiglate "katastroofijuht" ei nõustu patsientide ravilt säästmisega olukorras, kus administratsioon üha kasvab.
Foto: Shutterstock

Töölö nn katastroofihaiglas kirurgiks ja ortopeediks spetsialiseerunud Hirvensalo sõnul ei nõustu ta sellega, et patsientide ravilt tuleb säästa samal ajal, kui administratsioon üha kasvab. Ta lisas ka, et praegune maailmapoliitiline olukord nõuab prioritiseerimist ning haiglate koostööd erakordsete sündmuste korral, kirjutas Helsingin Sanomat.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099