Autor: Meditsiiniuudised • 22. jaanuar 2024

PERHi eetikanõukogu esimeheks valiti professor Peep Talving

15. jaanuaril kogunenud Põhja-Eesti regionaalhaigla (PERH) eetikanõukogu valis üksmeelselt uueks esimeheks haigla erakorralise kirurgia keskuse juhi, professor Peep Talvingu, kes võttis teatepulga üle nõukogu eelmiselt esimehelt, haigla ülemarst Kristo Eriksonilt.
Professor Peep Talving.
Foto: PERH

Professor Talvingu sõnul soovib ta eetikanõukogu juhina hoida fookuse nii suhtlemisega seotud eetilistel teemadel kui ka elulõpu ravi temaatikal ning pakkuda senisest rohkem eetikaalast tuge regionaalhaigla tütarhaiglatele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099