Autor: Meditsiiniuudised • 24. jaanuar 2024

Raplamaa haigla juhiks saab doktor Piret Sell

Raplamaa haigla nõukogu valis senise haiglajuhi, doktor Pille Muki tähtajalise lepingu peatse lõppemise tõttu haigla uueks juhatuse liikmeks doktor Piret Selli. Uue juhi kolmeaastased volitused algavad 1. aprillil.
Doktor Piret Sell.
Foto: Erakogu

Doktor Sell esitas nõukogule haigla edasisest arengust visiooni, mis arvestas muutuva keskkonna, vananeva elanikkonna ja pikeneva eluaega ning vajadusega tagada jätkusuutliku patsiendikeskse tervishoiuteenuse kättesaadavus. Tema visiooni kohaselt on Raplamaa haigla kogukonnahaigla, mille tegevus on suunatud eelkõige tervishoiualase turvatunde suurendamisele kogukonnas ja tervisenäitajate paranemisele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099