Autor: Meditsiiniuudised • 2. veebruar 2024

Tartu tervishoiu kõrgkool saadab teele 178 tervishoiuspetsialisti

Reedestel Tartu tervishoiu kõrgkooli lõpuaktustel saab diplomi ligi sada õe õppekava lõpetajat. Kooli lõpetavad ka tulevased ämmaemandad, bioanalüütikud ja radioloogiatehnikud ning 30 terviseteaduse magistrit. Kokku on seekordsel aktusel 178 lõpetajat.
Tartu tervishoiu kõrgkool saadab telee 178 lõpetajat.
Foto: Tartu tervishoiu kõrgkool

“Oleme uhked kõikide tublide lõpetajate üle ja teame, et haiglates oodatakse värskeid tervishoiuspetsialiste pikisilmi. Tudengid on küll tervishoiusüsteemis töötanud juba õpingute ajal, ent nüüd, diplomi saanuna on tegemist kõrgelt kvalifitseeritud tööjõuga, kes on saanud kaasaegse ja praktilise väljaõppe ning keda oodatakse avasüli oma teadmiste ja oskustega panustama,” tõdes kooli õppekorralduse osakonna juhataja Ave Kikas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099