Autor: Meditsiiniuudised • 23. veebruar 2024

GALERII: ITK tähistas hospiitsraviga alustamise 15. aastapäeva

Ida-Tallinna keskhaigla (ITK) õendusabikliinikus tähistati teisipäeval 15 aasta möödumist hospiitsraviga alustamisest.
Eve Karmo sõnul kujundavad hospiitsinduse inimesed.
Foto: Ida-Tallinna Keskhaigla

Õendusabikliiniku direktori Eve Karmo sõnul on surm kurb, kuid paratamatu ning inimene ja tema lähedased ei tule sellega alati abita toime, mistõttu toetatakse hospiitsis inimese õigust väärikalt surra. ”Kui küsida, mis on 15 aasta jooksul muutunud, siis eelkõige asjaolu, et hospiitsravi on lõpuks tervisekassa ametlikus hinnakirjas. Ometi on vähemalt Eestis ikka tegemist üsna uue nähtusega ja maailmaski on kaasaegne hospiitsindus kõigest pisut üle sajandi vana,“ rääkis ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099