Autor: Meditsiiniuudised • 19. märts 2024

Paljudes Hiina haiglates ei saa enam sünnitada

Paljud Hiina haiglad on sündimuse vähenemise tõttu lõpetanud või lõpetamas sünnitusteenuse pakkumist.
Ehkki 10. veebruaril alanud draakoniaastal sünnib Hiina haiglates ilmselt rohkem lapsi, kuna sel aastal sündimist peetakse tulevikus edu tagavaks, usuvad demograafid, et draakonibeebide buumi mõju on tõenäoliselt lühiajaline.
Foto: Shutterstock

Sünnitusosakonna on sulgenud haiglad eri provintsides, näiteks Zhejiangis ja Jiangxis ning seda ajal, mil Hiina poliitikakujundajad murravad pead, kuidas kiiresti vananeva ühiskonna taustal suurendada noorte paaride soovi lapsi saada, vahendas Reuters.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099