Autor: Margot Vent • 20. märts 2024

Tervishoiutöötajate registrisse saamise avaldusi tuli 15 riigist

Terviseameti andmeil esitati mullu meie tervishoiutöötajate riiklikku registrisse saamise avaldusi 15 riigist.
Enim kanti registrisse hambaarste.
Foto: Shutterstock

Euroopa majanduspiirkonnast ja Šveitsist esitas taotluse neli arsti, viis eriarsti ja seitse Eestis registreeritud arsti, kes soovisid lisada registrisse välismaal (kolm Soomes, kolm Rootsis ja üks Saksamaal) omandatud eriarstiabi eriala. 16 taotluse esitanu seast kolm olid Soomest, kolm Rootsist, kaks Prantsusmaalt, kaks Saksamaalt ning üks Lätist, Leedust, Poolast, Bulgaariast, Rumeeniast ja Hollandist. Üks arstina registreerimist taotlenu ja üks eriarstina registreerimist taotlenu said ka keelduva otsuse.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099