Autor: Kadi Heinsalu • 3. aprill 2024

Lastehaigla juht Rebrov kahtleb ühendamises

Lastehaigla ja pediaatrilise abi osutamise vaatevinklist on mu arvamus kõikide Tallinna haiglate ühinemise kohta kahetine, tõdes Tallinna lastehaigla juht Konstantin Rebrov.
Lastehaigla juht Konstantin Rebrov
Foto: Meditsiiniuudised

Lastehaigla juht Konstantin Rebrov lisas, et kindlasti on ühinemise mõttel omad plussid ja miinused. “Positiivse küljena võib välja tuua soodsama ressursside kasutamise, näiteks piltdiagnostika, haruldaste laboriuuringute, keeruliste operatsioonide jaoks soetatava inventari kulutused,” lisas ta. “Kindlasti on Tallinna haiglate ühendamine tervitatav, kui toob kaasa ka günekoloogilise, sünnitusabi ning neonataalse abi ehitusliku ühendamise lastehaiglaga.”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099