Autor: Kadi Heinsalu • 3. aprill 2024

Tallinna kiirabi ja PERHi juhid on asutuste ühinemise mõttega üldjoontes nõus

Tallinna kiirabi juht doktor Raul Adlas ei pea halvaks ideeks uue pealinna võimuliidu mõtet kõik linna- ja riigihaiglad ühendada. Samal meelel on PERHi juht Agris Peedu.
Tallinna kiirabi juht Raul Adlas
Foto: Meditsiiniuudised

“Strateegilise juhtimise koondamine tervishoius on hea mõte. Seda siis nn tervishoiupiirkondade loomise näol koos oma juhi ja kindlasti oma eelarvega,” rääkis Raul Adlas ideest koondada PERH, Tallinna keskhaiglad, lastehaigla ja kiirabi. Tema nägemusel peaksid olema lisatud ka piirkonna perearstid. “Selline tervishoiupiirkond koondaks nii perearstid, haiglad kui kiirabi. Selline strateegiline juhtimine võimaldaks lahendada tervishoius tervikuna aga ka regionaalselt erinevaid probleeme just selle piirkonna patsientidele sobivalt,” kirjeldas ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099