Autor: Meditsiiniuudised • 19. aprill 2024

Eesti liigub paberinfoleheta ravimipakendite poole

Mõne aasta pärast võib patsient saada Eesti apteegist ravimipaki, milles ei ole paberist infolehte. Esialgu on paberivaba ravimipakendite projekti kaasatud tervishoiutöötajate manustatavad ravimid, näiteks mõni süstitav ravim.
Paberile trükitud infoleheta ravimite katseprojekt Baltimaades pikenes 2026. aasta lõpuni
Foto: Shutterstock

Paberivabasid ravimipakendeid on esialgu vaid mõnikümmend, kuid perspektiivis hinnatakse Euroopa Liidus võimalusi e-infolehele üleminekuks, mis võimaldab inimesel saada infot ravimite kohta paberkandjal olevast mugavamal kujul.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099