Autor: Meditsiiniuudised • 26. aprill 2024

LAVi spetsialistid koolitasid kliinikumi arste ja tudengeid

15.-19. aprillini viibisid Tartu ülikooli kliinikumis stomatoloogia kliiniku kutsel Erasmus+ programmi raames näo-ja lõualuude radioloog ja doktorant Chane Smith ning näo- ja lõualuude patoloog Liam Robinson Lõuna-Aafrika Vabariigist (LAV).
Doktor Vilborn LAVi külalistega.
Foto: Kliinikumi Leht

Kliinikumi Lehe teatel korraldasid Pretoria ülikooli suutervise keskuses Oral and Dental Hospital töötavad eksperdid Tartus teoreetilisi ja praktilisi koolitusi. Koolitusnädal kulmineerus 18.-19. aprillil suu radioloogia sümpoosiumiga, kus lisaks LAVi külalistele esinesid ka doktor Marianne Suuronen Helsingi ülikooli haiglast ja doktor Antti Lehtinen Pirkanmaa heaolupiirkonnast.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099