Autor: Meditsiiniuudised • 6. mai 2024

Pärnu haigla radioloogiateenistus läbis uuenduskuuri

Pärnu haigla radioloogiateenistus võttis selleks ette ulatusliku uuenduste kuuri, mille eesmärgiks on tagada elutähtsate teenuste järjepidevus ning pakkuda patsientidele kvaliteetset ja mõistliku ooteajaga radioloogilisi uuringuid.
Foto: Pärnu Haigla SA

Tänases kiiresti muutuvas maailmas on muutuste ja arenguga kaasaminek mitte lihtsalt vajalik vaid hädavajalik. Tehnoloogia areng on kiire ja see nõuab ka tervishoiuasutustelt pidevat kohanemist ning uuendusi. Pärnu haigla Radioloogiateenistus võttis selleks ette ulatusliku uuenduste kuuri, mille eesmärgiks on tagada elutähtsate teenuste järjepidevus ning pakkuda patsientidele kvaliteetset ja mõistliku ooteajaga radioloogilisi uuringuid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099