Autor: Meditsiiniuudised • 9. mai 2024

Regionaalhaigla Grand Man 2024 on põletusraviarst Ain Seimar

Kolmapäeval andsid terviseminister Riina Sikkut, regionaalhaigla juhatuse liikmed ja Aasta Tohter dr Helen Ilumets pidulikul tunnustusõhtul üle Regionaalhaigla 2024. aasta Grand Man tiitli põletusraviarst Ain Seimarile.
Fotol: (vasakult) aasta tohter 2023 Helen Ilumets, juhatuse liige Kristo Erikson, 2024 Grand Man Ain Seimer, terviseminister Riina Sikkut, juhatuse esimees Agris Peedu.
Foto: PERH

Haigla juhatuse esimehe Agris Peedu sõnul on põletusraviarst, ortopeed Ain Seimar pühendanud suurema osa oma elust raskemate põletustraumade ravi arendamisse Eestis. “Ta kannab endas meie olulisimaid väärtusi – ta on hooliv ja patsiendile keskendunud tark professionaal, lahke ja austav juhendaja ja õpetaja, tasakaalukas hea kolleeg,” ütles Peedu. “Õnnitlen südamest selle elutööpreemia puhul! Soovin talle jõudu ja jaksu jätkuvalt panustada põletusravi eriala arengusse.”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099