Autor: Meditsiiniuudised • 27. mai 2024

Ravimiamet sai WLA staatuse

Ravimiamet sai läbi Euroopa Liidu võrgustiku WLA (WHO Listed Authority) staatuse, mis kinnitab asutuse ja seeläbi ka riigi regulatiivse süsteemi pädevust, usaldusväärsust ning läbipaistvust. Varem on sellise tunnustuse saanud Singapuri, Lõuna-Korea ja Šveitsi asutused.
Staatus kinnitab asutuse ja seeläbi ka riigi regulatiivse süsteemi pädevust, usaldusväärsust ning läbipaistvust.
Foto: Ravimiamet

WLA on maailma terviseorganisatsiooni (WHO) globaalne hindamis- ja tunnustussüsteem riiklikele ravimite ning vaktsiinide turustamise järelevalveasutustele. Staatuse taotlemine on ameti teatel pikk ja põhjalik protsess, mida üldjuhul läbitakse aastaid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099