Autor: Meditsiiniuudised • 12. juuni 2024

Kliinikumi parimad arst-õppejõud on Aro ja Hein

Kliinikum ja meditsiiniteaduste valdkonna üliõpilaskogu tunnustavad igal kevadel parimaid kliinikumis tudengeid juhendavaid õppejõude. Tänavu nimetasid hambaarstitudengid parimaks hambaarst-õppejõuks doktor Mari-Liis Aro ja arstitudengid parimaks arst-õppejõuks doktor Lauri Heina.
Mari-Liis Aro ja Lauri Hein.
Foto: Tartu Ülikooli kliinikum

Doktor Mari-Liis Aro töötab stomatoloogia kliinikus, kus täidab lisaks arst-õppejõu tööle ka suu- ja hambahaiguste osakonnajuhi ülesandeid. Tema üliõpilaste sõnul on tegu suurepärase praktikume juhendava õppejõuga. “Ta on rahulik ja empaatiline, kuid samas konkreetne ja professionaalne. Praktikumides suhtub ta üliõpilastesse suure austusega ja innustab neid proovima uusi põnevaid asju. On näha, et doktor Aro teeb oma tööd südamega, muutes hambaarstiõppe meeldivamaks ka tudengitele. Ta oskab praktikumides suhtuda igasse üliõpilasse suure austusega, andes nippe ja tagasisidet sellisel viisil, mis ei riiva tundeid ega võta enesekindlust,” iseloomustasid hambaarstitudengid oma õppejõudu, kirjutab Kliinikumi Leht.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099