Autor: Margot Vent • 12. juuni 2024

RAADIOS Täiuslikkuse lõks: mis on perfektsionismi probleem?

Kolmapäevases Äripäeva Raamatuklubi saates arutlevad raamatu „Täiuslikkuse lõks. Kuidas leppida piisavaga“ tõlkija, ajakirjanik Aet Süvari ja juhtimiskoolitaja Raimo Ülavere selle üle, kuidas leppida ebatäiuslikkusega ja elada iseendaga rahujalal.
Aet Süvari ja Raimo Ülavere perfektsionismi lõksust kõneleva raamatuga.
Foto: Õnne Puhk

Tänapäeva ühiskonnas, kus on valdav edu ja läbilöömise vajadus, on lihtne langeda perfektsionismi lõksu. Kust on tekkinud sügavalt juurdunud idee, et ainus viis edu saavutada on püüelda täiuslikkuse poole? Ideaal nihkub ju kogu aeg eest ära ja nii võib tekkida ebapiisavuse tunne. Miks meilt kiputakse nõudma 110 protsenti, kuigi me teame, et üle saja protsendi saavutada pole üldse võimalik? Miks piisav pole piisav?

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099