Autor: Margot Vent • 17. juuni 2024

Alanud vaheaeg on tõstnud Läti laste ja noorte juurde tehtavate kiirabiväljakutsete hulka

Läti kiirabi teatel on alanud koolivaheaeg tõstnud Läti laste ja noorte juurde tehtavate kiirabiväljakutsete hulka. Kõige sagedamini saadakse vigastusi batuudil hüpates, tõukerattaga sõites ja liikluseeskirju eirates, ent registreeritud on ka aknast alla kukkumisi ja uppumine.
Kõige sagedamini saadakse suvel vigastusi batuudil hüpates, tõukerattaga sõites ja liikluseeskirju eirates.
Foto: Shutterstock

Viimase kolme nädala jooksul on registreeritud vähemalt 15 väljakutset täiskasvanu järelevalveta vette sattunud laste juurde: kui kolmeaastane järvest leitud laps õnnestus hoolimata väga raskest seisundist päästa, siis koduaia tiigist leitud viieaastast paraku mitte, vahendas Läti rahvusringhääling.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099